WordPress Webdesign

Alles over WordPress

Is je eigen website maken en beheren jouw grootste nachtmerrie? Dat is nu voorbij! Met deze onze uitgebreide en rijk geïllustreerde handleiding.

Leer stap voor stap hoe je jouw eigen WordPress website installeert en beheert. Leer hoe je het internet op nieuwe manieren in kunt zetten voor jouw business! Dit e-book is gebaseerd op tips en trucks van professionals die dit dagelijks doen. Zo kan iedereen dus zijn eigen WordPress website installeren en beheren.
WordPress installeren is de goede plek voor jou als jij het gevoel hebt:

Dat jij werkt voor jouw website, in plaats van jouw website voor jou dat jij een prachtig idee in je hoofd hebt dat jou echt zou helpen, maar die computer er geen snars van begrijpt dat jouw buurjongen je met allerlei termen om je hoofd slaat en je nog steeds geen idee hebt hoe jouw website nou in elkaar steekt dat jij jouw neef al drie keer gevraagd hebt om de prijslijst aan te passen en je je echt een zeur begint te voelen dat dit toch beter moet kunnen!

Ik ben  begonnen om jou als ondernemer te helpen je business zorgeloos zichtbaar te krijgen en te houden op het internet. Natuurlijk kan ik je als webdesigner van een mooie website voorzien. Maar graag wil ik dat jij snapt waar het om draait en vooral: wat jij zelf kunt! Want dat is meer dan je misschien zou denken.

WordPress is een prachtig Content Management System, een pakket waarmee je nadat jouw website er staat, moeiteloos je eigen pagina’s kunt onderhouden. Zo is jouw website altijd up-to-date met de ontwikkelingen in jouw business.

Wat biedt Easy WordPress Website jou?

WordPress-installeren.be  biedt jou allereerst een uitgebreid geïllusteerd ebook waarmee ik je stap voor stap door de installatie van jouw eigen WordPress Website leid. En het mooie is: dit ebook is GRATIS! Doe er je voordeel mee!

Meldt je aan om de downloadlink naar dit GRATIS ebook Easy WordPress Website te krijgen.

Wil je meer of misschien juist van te voren eens met een professional overleggen waarmee jij je het beste kunt laten zien aan jouw klanten? Want dat is tenslotte waar jij jouw website voor in wilt zetten, een manier om jouw klanten te vertellen waar jij ze mee gaat helpen.

WordPress installeren Website biedt jou daarnaast:

Een consult van 1,5 uur om te kijken hoe jij het beste WordPress samen met andere mogelijkheden in kunt zetten voor jouw bedrijf. Dat kan telefonisch, per Skype of bij jou ter plekke.

Een mooie instap als je toch iets meer begeleiding wilt bij het opzetten van je eigen WordPress website. Samen met mede-cursisten en onder begeleiding van ervaren WordPress professionals ga je stap voor stap aan de slag met de basisbeginselen van een WordPress website. Alle ruimte om ervaring op te doen en jouw vragen te stellen.

Heb je al ervaring opgedaan met WordPress websites, of heb de cursus WordPresswise al gedaan? Met de cursus WordPress van WordPress-installeren.be  ga je dieper op de mogelijkheden in die een WordPress website jou biedt.

Geef je achteraf toch liever de ontwikkeling van jouw site uit handen? Ook dan ben je bij  aan het goede adres. Samen met ander ontwikkelaars en designers kunnen wij jouw webwens zorgeloos zichtbaar maken.

Wel zo Easy toch?