WordPress Webdesign

Alles over WordPress

Door - admin

Goedkope Webhosting

Goedkope WordPress Hosting Kost Je Meer Dan Je Denkt.  Dit is trouwens de meest voorkomende vorm van hosting ter wereld. Je mag een bepaalde hoeveelheid schijfruimte gebruiken en krijgt een maandelijkse limiet op het dataverkeer. Jouw website staat dan op een server waar ook andere klanten hun website op hosten. Zij nemen ook een shared hostingpakket af en je moet het IP adres en de capaciteiten van de (virtuele) server dus delen met hen.

Er zijn echter hostingbedrijven die zaken niet goed hebben afgesteld. Er kunnen dan tal van problemen ontstaan. Een veel voorkomend probleem is dat één van ‘de buren’, een website van een andere klant, plotseling extreem veel processievermogen van een server eist. Andere websites kunnen dan veel langzamer laden en in sommige gevallen valt zelfs de hele server uit, waardoor alle websites op de server offline gaan.

Goedkope Webhosting En Domeinnamen

De spam mail wordt dan verstuurd vanaf hetzelfde IP adres. Mensen die het ontvangen melden het als spam, waardoor het IP adres van de server op een spamlijst kan komen. Gevolg is dat je dan nog wel gewoon mail kan versturen via de server maar dat bijna niemand die mail ontvangt.

Nieuwsgierig met wie jij je server IP adres deelt? Dat kan je hier controleren. Je zoekt de goedkoopste hosting voor een simpele website? Ondanks de bovengenoemde problemen, die zich trouwens lang niet altijd voortdoen, is shared hosting een uitstekende keuze. Let er wel op dat je een goede host uitkiest.

Je hebt in dit geval goedkope VPS hosting nodig. Een VPS is een server, alleen dan virtueel. Je huurt in feite een stukje van een server. Op die virtuele server heb je een bepaalde hoeveelheid systeembronnen die je mag benutten. Het voordeel van een VPS is dat je altijd een eigen IP4 adres hebt. it bedrijven

Goedkope Webhosting: Gratis Domeinnaam

Er zijn twee soorten virtuele servers, namelijk een managed en een unmanaged VPS. Een managed VPS houdt in dat het hostingbedrijf ervoor zorgt dat de software op je server geupdate wordt en alles werkt. Heb je geen kennis van webservers, zoals Apache en Nginx? Heb je soms vragen over de beveiliging van PHP of een database systeem zoals My, SQL? Kies dan voor een managed VPS.

Ben je bekend met de bovenstaande zaken of ken je iemand die je kan helpen? Dan is een unmanaged VPS een goede optie. Een unmanaged VPS is natuurlijk veel goedkoper, een hostingbedrijf hoeft je dan immers nooit te helpen. Voor nog geen 10 euro per maand is er al unmanaged VPS af te nemen, een managed VPS kost wat meer.

Goedkope WordPress Hosting – De Goedkoopste WordPress 1

Als je meerdere websites hebt en die simpel bij elkaar wilt houden, dan kan dit perfect op een VPS. Het is ook mogelijk om al je websites een eigen IP adres toe te kennen of eigen server capaciteiten en daarbij behorende rechten. Wie veel verschillende websites heeft en ze makkelijk en overzichtelijk bij elkaar wilt houden kan dus ook veel hebben aan een VPS.

Binnen een shared hosting omgeving is root toegang niet mogelijk, een hostingbedrijf wilt immers niet dat een klant de serverinstellingen voor alle klanten kan aanpassen. Webhosting en Domeinregistratie. Goedkope hosting is slechte hosting? Is goedkope hosting per definitie slechte hosting? Over het algemeen zegt de prijs niet veel. Er zijn hostingbedrijven die kleine pakketten aanbieden voor absurd hoge bedragen en dan ook nog een vreselijke dienst aanbieden.

Goedkope Webhosting Met Gratis Ssl

Als je een ‘gewone’ website wilt opzetten, voor hooguit enkele honderden bezoekers per dag, volstaat shared hosting. Webhosting en Domeinregistratie. Maar waar moet je op letten als je op zoek gaat naar de goedkoopste hosting voor een dergelijke website? Laten we dat eens uiteenzetten. Uptime Het belangrijkste wat mensen van een website verwachten, is dat deze altijd bereikbaar is.

En, niet te vergeten, Google. Zoekmachines hebben er een enorme hekel aan als websites regelmatig (heel even) offline zijn. Spiders, crawlers en Google bots doorlopen constant websites. Als een website regelmatig offline is, dan neemt Google dat waar. Een keertje per jaar, dat kan gebeuren. Maar als het vaker gebeurt, dan neemt Google het mee in de toekenning van de waarde die een website heeft en heeft het dus een impact op je plaats in de zoekresultaten.

De meeste hostingbedrijven beweren een uptime van 99,99% en hoger te hebben maar in praktijk halen ze dat bij lange na niet. Een uptime van 99,99% betekent namelijk dat een website per jaar maar 52 minuten en 36 seconden offline is. Een gemiddeld bedrijf dat shared hosting aanbiedt is enkele uren per jaar offline.

De uptime kan je in de gaten houden met de gratis diensten van bijvoorbeeld uptimerobot. Laadsnelheid Hoe snel laadt een website als een bezoeker je domeinnaam heeft ingetikt? Na uptime, is de pageload een van de allerbelangrijkste zaken m. b.t. zoekmachine optimalisatie. Mensen die een website bezoeken, willen dat deze zo snel mogelijk laadt en dat is logisch.

Goedkope Webhosting, Goedkope Webhosting

Een webpagina behoort binnen 2 seconden te laden en 5 seconden is echt het uiterste maximum. Het is makkelijk te controleren of een website snel genoeg laadt. Gebruik Google Pagespeed insights en diensten zoals Pingdom. com. Houdt er wel rekening mee, een webpagina zal traag laden als er zeer grote bestanden op staan.

Zoek je de allersnelste vorm van hosting? Gebruik dan SSD hosting en/of CDN hosting. SSL en een uniek IP? Biedt een hostingbedrijf een SSL certificaat aan? Google heeft medio 2014 aangegeven dat SSL een rankingfactor is, websites met SSL zijn beter te vinden in de zoekresultaten  Als een hostingbedrijf SSL aanbiedt, wat vragen ze dan per jaar voor een certificaat? Wat voor soort SSL certificaat? Voor bepaalde soorten SSL certificaten moet je een uniek IP4 adres hebben.

Website Hosting

Een email adres is voor sales, voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Een ander adres is voor support, klantenservice dus. Als een hostingbedrijf binnen 2 minuten reageert op een sales email adres maar er 2 dagen over doet om te reageren op een vraag van een bestaande klant, weet je dat je verder moet kijken – Webhosting en Domeinregistratie.

Doet men er dagen over, kijk dan onmiddellijk verder naar een bedrijf dat een echte klantenservice heeft. Hoe is men bereikbaar? Bijna alle hostingbedrijven zijn alleen middels email of een ticketcentrum te benaderen. Webhosting en Domeinregistratie. Dat is geen probleem maar reageren ze dan pragmatisch, klantvriendelijk en snel? Sommige hostingbedrijven kan je ook bellen maar als je op zoek bent naar de goedkoopste hosting is dat maar zelden het geval.

Goedkope Hosting

Is men actief op social media? Kan je daar je vragen stellen? En hoe reageren andere mensen op social media over de diensten van het hostingbedrijf? Upgrades Misschien is je website op een gegeven moment zo succesvol geworden dat je niet langer genoeg hebt aan de schijfruimte en het dataverkeer dat bij een shared hostingpakket hoort.