WordPress Webdesign

Alles over WordPress

Door - admin

Welke SEO-tools zijn het best te gebruiken om hoger rendement te scoren?

Zoekmachine optimalisatie kan jouw positie in google verhogen, maar het vereist hardwerken. Je zult hardwerken en strategieën moet maken. Jou harde werk kan je vergemakkelijken door SEO-tools te gebruiken.  De volgende 5 SEO-tools helpen je op weg naar SEO-succes. Zorg ervoor dat je deze vanaf dag één gebruikt voor jouw website.

Google Analytics

Google Analytics is onmisbaar. Er is geen andere gegevensbron die hoogwaardige en gedetailleerde informatie biedt zoals Google Analytics. De zoekmachine Google is de meest gebruikt zoekmachine over de gehele wereld. De meeste andere gegevenstools meeliften gewoon op de gegevens van Google met behulp van de API. Vrijwel alle bruikbare en belangrijke gegevens over sitebezoekers, verkeer, enz., Komen uit deze kritieke bron.

Google Search Console

Dit is een gratis webanalyseconsole van Google. Het Webmasterhulpprogramma is een onmisbare tool met beperkte maar soms onschatbare inzichten over jouw eigen website en berichten over de stand van jouw website in Google. Verbind het met Google Analytics om gratis de meeste gegevens over jouw website te krijgen.

SEMrush

Van trefwoordonderzoek tot technische SEO-audits, rapportage en concurrentieonderzoek, SEMrush biedt een schat aan functies die jouw leven gemakkelijker zullen maken. Het geeft je zelfs toegang tot gratis extensies zoals SEOquake en add-on-functies zoals het Growth Quadrant voor analyse van het concurrentielandschap.

Mobielvriendelijke test

Zoekopdrachten op mobiele apparaten nemen met de dag toe en daarom is het belangrijk om jouw website te optimaliseren voor mobiele apparaten. Mobielvriendelijke test is een gratis tool waarmee je de responsiviteit van jouw website op een mobiel apparaat kunt controleren. Voer de URL in van de site die je wilt testen en klik vervolgens op de knop “test uitvoeren”. Binnen enkele seconden weet je of jouw website mobielvriendelijk is of niet.

Ahrefs Backlink Checker

Ahrefs biedt een gratis backlink-checker waarmee je de top 100 links kunt controleren die naar een website verwijzen. Het biedt een van de krachtigste linkcheckers die nauwkeurig de bovenste backlinks controleert. De tool is extreem snel en genereert binnen enkele seconden resultaten. Je kunt het totale aantal backlinks en het totale aantal verwijzende domeinen die naar een site verwijzen, controleren. Met de linkchecker van Ahrefs kun je een snelle analyse uitvoeren van de bovenste backlinks die naar een domein verwijzen, zodat je eenvoudig je strategie voor het bouwen van links daarop kunt plannen.

Laat het aan jouw SEO-bureau over

SEO-Tilburg werkt met verschillende tool om de websites van hun klanten te bepalen. Het hebben van nauwkeurige gegevens is cruciaal voor het nemen van effectieve marketingbeslissingen. Als de gegevens niet kloppen, kan er geen goede zoekmachine optimalisatie programma worden doorgevoerd. Bij SE-Tilburg ben je verzekerd dat de beste tools gebruikt worden, die nauwkeurige gegevens verstrekken. De beste SEO-campagnes worden gecreëerd door de mix van bureau-expertise en de handige SEO-tools.